Ken jij de vrijeschoolleerroute al? Meld je aan!

Onze vrijeschoolleerroute…

geeft je de kans om je breed en kunstzinnig te ontwikkelen zodat je kunt worden wie je wilt zijn.

De vrijeschoolleerroute op Stad & Esch wil jou de ruimte bieden om je zo breed mogelijk te ontwikkelen. Dat doen we door ons onderwijs kunstzinnig in te richten. Wij nodigen je uit om je intelligentie te ontwikkelen in je denken, je voelen en handelen. Zo kun jij je als mens volledig verbinden met de wereld en wie je daarin wilt zijn.

Aanmelden groep 8-leerlingen | voor ouders/verzorgers

Aanmelden voor het schooljaar 2024-2025 kan uitsluitend van 25 tot en met 31 maart 2024, tijdens de landelijke centrale aanmeldweek. Op 25 maart kunt u via onderstaande knop naar ons digitale aanmeldformulier om uw kind(eren) aan te melden.

Voor het aanmelden moet er een account aangemaakt worden door de ouder/verzorger, hiervoor is een geldig mailadres nodig. Daarnaast wordt er gevraagd naar het burgerservicenummer van de leerling(en). Het is daarom handig om deze alvast bij de hand te hebben.

Komt u er niet uit? Vraag hulp van de leerkracht of neem contact op met ons via aanmelden@stadenesch.nl!

Menu