stad &
esch &
je plek vinden

Ontdek Stad & Esch zelf!

  • Wij hopen dat jij je bij ons thuisvoelt

  • Stad & Esch daar word je jij van

Open dagen 2022

Op 28 en 29 januari hebben wij groep 8-leerlingen en hun ouders/verzorgers mogen verwelkomen tijdens onze virtuele open dagen Meppel. Op 4 februari konden zij onze virtuele open dag Diever bezoeken. Honderden leerlingen namen een digitaal kijkje op onze school. Zo volgden zij rondleidingen via iPads, verschillende proeflessen en/of deden ze mee met de allerleukste Stad & Esch quiz.

Hoewel wij hen veel liever allemaal persoonlijk hadden ontvangen, hebben we met elkaar digitaal laten zien waar onze school voor staat en konden de leerlingen op deze manier al een beetje ontdekken of Stad & Esch de school is die bij hen past!

Persoonlijke rondleidingen:

In week 6, 7 en 9 konden groep 8-leerlingen samen met hun ouder(s)/verzorger(s) een persoonlijke, fysieke rondleiding inplannen op een van onze deelscholen, om op die manier de Stad & Esch in het ├ęcht te kunnen proeven!

Junior college

In januari hebben we twee keer een virtueel junior college georganiseerd voor groep 8-leerlingen. Op vrijdag 4 maart vindt er een fysiek junior college plaats. Tijdens deze activiteit kunnen (basisscholen met hun) groep 8-leerlingen een middag ‘proefdraaien’ op onze school. Ze nemen een kijkje in onze school, volgen verschillende proeflessen en wisselen – net zoals dat straks in het echt gaat – van docent en lokaal. Op die manier hopen we dat zij ontdekken of zij zich op onze school thuisvoelen!

‘Samen ontdekken hoe en waar je jij wordt!’

Menu