Aanmelden nieuwe brugklasleerlingen ๐ŸŽ‰

Aanmelding

Een spannende periode breekt aan; je gaat naar een nieuwe school! Kies je voor Stad & Esch? Dan ben je hartstikke welkom. Hopelijk voel jij je op onze school helemaal thuis.

Aanmelden groep 8-leerlingen | voor ouders

Aanmelden voor het schooljaar 2024-2025 kan uitsluitend vanย 25 tot en met 31 maart 2024, tijdens deย landelijke centrale aanmeldweek. Op 25 maart kunt u via onderstaande knop naar ons digitale aanmeldformulier om uw kind(eren) aan te melden.

Voor het aanmelden moet er een account aangemaakt worden door de ouder/verzorger, hiervoor is een geldig mailadres nodig. Daarnaast wordt er gevraagd naar het burgerservicenummer van de leerling(en). Het is daarom handig om deze alvast bij de hand te hebben.

Komt u er niet uit? Vraag hulp van de leerkracht groep 8 of neem contact op met ons viaย aanmelden@stadenesch.nl!

Aanmelden in samenwerking met de basisschool

Het aanmelden voor groep 8-leerlingen gaat, in de meeste gevallen, in samenwerking met de basisscholen uit onze regio waarmee wij goed contact hebben. Wij delen met hen een aanmeldingsformulier. De leerkracht vult hierop ook het schooladvies in, waarover de ouders/verzorgers zijn geรฏnformeerd. Dit gebeurt digitaal viaย OverstapService Onderwijs (OSO)

Zodra wij het digitale aanmeldformulier van ouders en het aanmeldformulier van de basisschool hebben ontvangen, wordt de aanmelding verwerkt en geven wij ouders/verzorgers meer informatie over de toelating. De plaatsingscommissie gaat vervolgens aan de slag. In samenwerking met de basisschool wordt er gekeken welke leerroute het beste bij de groep 8-leerling past.

Kennismakingsmiddag

Zodra alles rond is en de klassen zijn ingedeeld, krijgen groep 8-leerlingen een persoonlijke uitnodiging voor de kennismakingsmiddag op woensdag 10 juli 2024. Op die manier kunnen zij, voordat het nieuwe schooljaar begint, kennismaken met onze school, hun nieuwe klasgenoten en de mentor.

Menu