Talentklas Mode & Design bezig met art journal | CultuurProfielSchool

De tweedejaars uit de talentklas Mode & Design zijn de afgelopen periode bezig geweest met het maken van een art journal. Dit is eigenlijk een soort dagboekje, waarin niet geschreven wordt, maar waarin geknipt, geplakt, getekend en geschilderd wordt. Van doodles tot aan prachtige collages. Een art journal is een creatieve uitlaatklep!

Nieuwsgierig geworden? Blader mee door een van de art journals van onze leerlingen in onderstaande video.

CultuurProfielSchool

Op Stad & Esch vinden wij dat kunst en cultuur een onmisbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van (jonge) mensen en een belangrijke voorwaarde zijn voor succesvol leren. Daarom zijn wij ontzettend trots dat wij ons officieel CultuurProfielSchool mogen noemen!

Dat kunst en cultuur een zeer belangrijke rol spelen in het onderwijs op Stad & Esch is meteen duidelijk als je door onze school loopt. Met de vier kunstvakken dans, theater, muziek en beeldende vorming bruist Stad & Esch van de creativiteit. Leerlingen dansen, schrijven songs, oefenen scènes en maken schilderijen. Er wordt met veel enthousiasme en creativiteit gewerkt in het Hart van Ezinge en het Hart van Diever om het kunst- en cultuuronderwijs zo breed mogelijk aan te bieden.

We zullen regelmatig mooie creaties van onze leerlingen delen op onze website.

Menu