stad &
esch &
jouw toekomst

Open dagen

  • Dit jaar is alles net even anders. Lees hier meer over hoe Stad & Esch dit jaar de open dagen gaat aanpakken. We blijven deze pagina updaten!

Stad & Esch Quescht: online open dagen 2021

Alles rustig nalezen?

Heb je deelgenomen aan onze online open dag(en)? Dan kun je via www.quescht.nl nog steeds jouw persoonlijke pagina bezoeken om alles eens rustig na te lezen en/of (terug) te bekijken.

Heb je jouw persoonlijke link niet opgeslagen? Geen probleem! Ga dan opnieuw naar www.quescht.nl, doorloop de chat en kom terecht op jouw pagina. In de URL en bovenaan de pagina staat jouw eigen link vermeld. Sla deze op en bezoek de pagina wanneer je wilt!

Stad & Esch Quescht bordspel

Groep 8-leerlingen opgelet! Zit jij op een basisschool in Meppel, Diever en omstreken? Dan ligt er een cadeautje voor jou klaar op jouw school*: ons Stad & Esch Quescht bordspel! Met dit spel kun jij onze school nog beter leren kennen op een leuke, interactieve en leerzame manier.

*Wanneer de spellen worden uitgedeeld is per basisschool verschillend vanwege de scholensluiting/lockdown.

Samen ontdekken hoe en waar je jij wordt

Het zijn gekke tijden, niets is meer normaal. De afgelopen periode heeft Stad & Esch zich ontwikkeld tot een zogenaamde OO-school, tot hybride onderwijsspecialist. Hoe jij onze school gaat leren kennen, zal hierdoor ook anders zijn. Helaas kunnen we de toekomst niet voorspellen en door de continu veranderende regels is één ding zeker: de eerste kennismaking wordt hoe dan ook digitaal en als het even meezit hopelijk ook op de ‘ouderwetse’ manier door middel van een fysieke kennismaking.

In onszelf voorstellen  hebben we een aantal uitdagingen: we willen jou een goede indruk geven van het gevoel van de school. Niets digitaals en op afstand vervangt hoe het in het echt is. Een vakantie daadwerkelijk beleven, is anders dan erover lezen in een brochure, op een website of via een video… Toch is dat onze uitdaging. Om het gevoel, de sfeer en de beleving van Stad & Esch zo goed mogelijk over te brengen en ervoor te zorgen dat de open dagen ook daadwerkelijk de leukste dagen zijn en blijven om onze school te leren kennen!

Daarom kun je vanaf vrijdag 29 januari deelnemen aan Stad & Esch Quescht – een leuke en speelse manier waarmee jij Stad & Esch kan verkennen, kan ontdekken wat het beste bij jou past, hoe dingen gaan bij ons op school, wat je kunt verwachten en ook wat niet. Samen kunnen ontdekken hoe en waar je jij wordt!

Nieuws

Niets gevonden.

Menu