stad &
esch &
jouw toekomst

Open dagen

  • Dit jaar is alles net even anders. Lees hier meer over hoe Stad & Esch dit jaar de open dagen gaat aanpakken. We blijven deze pagina updaten!

Schrijf je nu in voor onze digitale open dagen!

Ga naar www.quescht.nl, laat je gegevens achter en ontvang een berichtje zodra jouw persoonlijke Quescht gaat beginnen! 👀

Open dagen 2021

Stad & Esch Quescht | Samen ontdekken hoe en waar je jij wordt

Het zijn gekke tijden, niets is meer normaal. De afgelopen periode heeft Stad & Esch zich ontwikkeld tot een zogenaamde OO-school, tot hybride onderwijsspecialist. Hoe jij onze school gaat leren kennen, zal hierdoor ook anders zijn. Helaas kunnen we de toekomst niet voorspellen en door de continu veranderende regels is één ding zeker: de eerste kennismaking wordt hoe dan ook digitaal en als het even meezit hopelijk ook op de ‘ouderwetse’ manier door middel van een fysieke kennismaking.

In onszelf voorstellen  hebben we een aantal uitdagingen: we willen jou een goede indruk geven van het gevoel van de school. Niets digitaals en op afstand vervangt hoe het in het echt is. Een vakantie daadwerkelijk beleven, is anders dan erover lezen in een brochure, op een website of via een video… Toch is dat onze uitdaging. Om het gevoel, de sfeer en de beleving van Stad & Esch zo goed mogelijk over te brengen en ervoor te zorgen dat de open dagen ook daadwerkelijk de leukste dagen zijn en blijven om onze school te leren kennen!

Daarom werken we momenteel aan Stad & Esch Quescht – een leuke en speelse manier waarmee jij Stad & Esch kan verkennen, kunnen ontdekken wat het beste bij jou past, hoe dingen gaan bij ons op school, wat je kunt verwachten en ook wat niet. Samen kunnen ontdekken hoe en waar je jij wordt!

Meer informatie volgt, maar noteer alvast de volgende datum: 29 januari 2021 – de start van onze online open dagen.

Nieuws

Menu