stad & esch & je plek vinden

stad & esch & je plek vinden

Wij vinden het belangrijk dat je je goed en veilig voelt op school. Dan gaat ook het leren een stuk aangenamer en beter. Daarom organiseren we  voor de brugklassers leuke activiteiten om de nieuwe klasgenoten en leraren snel te leren kennen. En natuurlijk proberen we als je bij ons in de brugklas komt, in een klas te plaatsen waarin ook andere leerlingen van jouw basisschool zitten. Verder krijgt elke leerling een mentor: iemand bij wie je altijd met vragen of problemen terechtkunt.

Over 15 jaar

Dit is een filmpje dat onze docent Joris van Ballegoijen samen met een aantal leerlingen in Meppel gemaakt heeft.

Een soortgelijk filmpje is ook gemaakt op en over onze locatie in Diever.

Meer weten?

Bekijk dan onze pagina van basisschool naar vo waar je informatie vindt over hoe je je voor Stad & Esch kunt aanmelden, onze plaatsingswijzers en video’s kunt bekijken van onze brugklasleerlingen uit Meppel en Diever!

Wil je meer video’s bekijken, of informatie over de activiteiten die wij voor onze leerlingen organiseren, onze open dagen en/of contactgegevens? Bezoek dan de pagina speciaal voor groep 8.

Specifieke informatie over bijvoorbeeld onze talentprogramma’s, vwo+/gymnasium, praktijkonderwijs, dyslexie en byod (bring your own device) vind je in onze brochure en bijsluiters!

Menu