Reünie: 75 jaar voortgezet onderwijs in Diever! 🥳

Tijd voor een feestje, want dit jaar bestaat het voortgezet onderwijs in Diever 75 jaar! Hét moment om een passende reünie te organiseren.
Het wordt een feest voor en door (oud-)docenten en leerlingen. Met elkaar hopen we terug te blikken en ervaringen met elkaar uit te wisselen op 17 september vanaf 11.00 uur op Stad & Esch Diever (Westeres 7).
Er worden diverse activiteiten in en om de school georganiseerd. Zo is er een expositie te zien van oude klassenfoto’s, worden er lessen gegeven waarbij de ontwikkeling van 75 jaar tijd is te zien en zijn er activiteiten op het gebied van muziek, toneel en sport. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
We zijn overweldigd door het aantal aanmeldingen en kijken enorm uit iedereen te mogen ontvangen! Aanmelden voor de reünie is op dit moment niet meer mogelijk.

Deel jouw foto’s en schoolwerk met ons!

Weet je nog iets over de grote projecten (voedsel, natuur, dorpen bijvoorbeeld) of heb je hier zelfs nog materiaal van liggen? Deel dit dan met ons! Ook ontvangen we graag klassenfoto’s of andere schoolfoto’s, onder vermelding van het jaar. Dit kan digitaal gestuurd worden naar 75jaardiever@gmail.com.
Westeres 7 • 7981 BC Diever
0521 . 59 22 66
Menu