Reünie: 75 jaar voortgezet onderwijs in Diever! 🥳

Tijd voor een feestje, want dit jaar bestaat het voortgezet onderwijs in Diever 75 jaar! Hét moment om een passende reünie te organiseren.
Het wordt een feest voor en door (oud-)docenten en leerlingen. Iedereen is welkom, ook degenen die een korte tijd op onze school hebben gezeten. Met elkaar hopen we terug te blikken en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Kom je ook?

Je bent van harte welkom op 17 september vanaf 11.00 uur op Stad & Esch Diever (Westeres 7). Er worden diverse activiteiten in en om de school georganiseerd. Zo is er een expositie te zien van oude klassenfoto’s, worden er lessen gegeven waarbij de ontwikkeling van 75 jaar tijd is te zien en zijn er activiteiten op het gebied van muziek, toneel en sport. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.
Weet je nog iets over de grote projecten (voedsel, natuur, dorpen bijvoorbeeld) of heb je hier zelfs nog materiaal van liggen? Deel dit dan met ons! Ook ontvangen we graag klassenfoto’s of andere schoolfoto’s, onder vermelding van het jaar. Dit kan digitaal gestuurd worden naar 75jaardiever@gmail.com.
Westeres 7 • 7981 BC Diever
0521 . 59 22 66
Menu