Leerlingen van Stad & Esch in nationale finale van Skills Talents 2023

Skills Talents zijn dé vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Vier leerlingen van Stad & Esch stonden gisteren in de nationale finale, dat werd georganiseerd in RAI Amsterdam.

Mobiliteit & Transport

Ivar Wesselink en Marit Vrieling deden mee aan de wedstrijd voor Mobiliteit & Transport (MOBT). Tijdens deze wedstrijd verricht elk vakteam reparaties en onderhoud op diverse gebieden. Voorbeelden zijn wielophanging carrosserie en het testen van de motorconditie. Hierbij is samenwerking en planning ontzettend belangrijk.

Horeca, Bakkerij & Recreatie

Lisa Oosterhof en Nikki te Velde deden mee aan de wedstrijd voor Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR). Deelnemers laten zien dat ze fantastische gastheren/-vrouwen zijn, goed kunnen organiseren, door recreatieve activiteiten voor te bereiden en uit te voeren, productkennis bezitten; en basistechnieken beheersen van koken en bakken. Beide teams eindigden op de 7e plek.

 

Foto’s door Skills Talents (Stad & Esch leerling Ivar Wesselink in het rood)

Menu