Open dagen een groot succes!

Op 3 februari vond de open dag in Diever plaats en op 27 januari in Meppel. Op beide dagen hebben wij weer veel enthousiaste groep 8-leerlingen (met ouders/verzorgers) mogen ontvangen!

Bijzondere editie in Diever

Bezoekers konden onder andere kennismaken met de techniekstraat, bakken in de keuken, foto’s maken in de photobooths en kijken naar optredens bij theater, muziek en dans. Voor vragen over het onderwijsaanbod konden zowel toekomstige leerlingen als ouders terecht bij verschillende voorlichtingen en proeflessen.

Genoeg te beleven in Meppel

Bezoekers konden onder andere kennismaken met de techniekstraat, bakken in de keuken, foto’s maken in de photobooths en kijken naar optredens bij theater, muziek en dans. Voor vragen over het onderwijsaanbod konden zowel toekomstige leerlingen als ouders terecht bij verschillende voorlichtingen en proeflessen.

Fotoserie open dag
Menu