Culturele activiteit voor klas DT3A tijdens CKV

Enige tijd geleden heeft klas DT3A een creatieve ochtend beleefd tijdens Culturele Kunstzinnige Vormgeving (CKV).

Wegwijzers voor de reünie: 75 jaar voortgezet onderwijs in Diever

Een deel van de leerlingen hield zich bezig met het maken van kunstzinnige wegwijzers op flink formaat voor de reünie die op 17 september plaatsvond. De wegwijzers zijn grote borden waaruit blijkt waar geparkeerd moest worden. Ook werden er vrolijke borden gemaakt voor onder andere de informatieloketten in de school.

Mozaïekbord voor het bloemencorso in Frederiksoord

Tegelijkertijd werkte een andere groep leerlingen aan een mozaïekbord voor het bloemencorso in Frederiksoord. De organisatoren van het corso willen meer jongeren betrekken. Stad en Esch heeft net als andere scholen uit de omgeving een mozaïekbord gemaakt. De leerlingen van DT3A vonden het ontzettend leuk om te doen. Volgend jaar neemt Stad en Esch weer deel en gaat de volgende klas DT3A er mee aan de slag. Dan worden er in plaats van een bord, drie borden gemaakt!

Menu