Open dagen Stad & Esch goed bezocht

[vc_empty_space]

Stad & Esch Meppel hield op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari de jaarlijkse open dagen. De Praktijkschool, het Beroepencollege en het Lyceum openden hun deuren voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders om een kijkje te komen nemen en om een zo goed mogelijke schoolkeuze te kunnen maken. Zowel de vrijdag als de zaterdag zijn druk bezocht door basisschoolleerlingen en hun ouders.

De bezoekers werden rondgeleid door leerlingen, docenten en andere medewerkers van de school of konden op eigen gelegenheid, met of zonder de Stad & Esch app, de school verkennen. Door de bezoekers kon er geklommen worden op de klimwand in de topsporthal, er konden scheikundeproefjes worden gedaan, leerlingen konden op de foto en er waren tal van andere activiteiten georganiseerd.

#opendagSE

Op woensdag 31 januari hield Stad & Esch Diever weer haar open dag. De leerlingen uit groep 8 en hun ouders werden eerst rondgeleid door de school en konden daarna meedoen met de diverse workshops en activiteiten, die ze zelfstandig konden bezoeken. Veel workshops stonden in het teken van het gepersonaliseerd leren, geïnspireerd door Kunskapsskolan, waar Stad & Esch Diever volgend jaar mee gaat starten in leerjaar 1.  Zowel ’s middags als ’s avonds was het een gezellige drukte aan de Westeres 7 in Diever.

[us_gallery ids=”1623,1624,1625″ layout=”masonry” columns=”3″ indents=”1″]

Fotograaf: Harmen van Twillert

Menu