Activiteiten voor groep 8 op een rij!

Ontdek Stad & Esch tijdens ons junior college

Tijdens ons junior college kun jij als groep 8-leerling ervaren hoe het is op Stad & Esch. Proef de sfeer op onze school en volg verschillende interessante en leuke proeflesjes door echte vo-docenten! Ons junior college is bedoeld voor alle leerroutes.

Meppel ✨

Op 24 november van 14.00 tot 16.00 uur kan jij, als groep 8-leerling, tijdens ons junior college Stad & Esch Meppel ontdekken! De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten. Wij wensen iedereen die zich heeft opgegeven alvast heel veel plezier!

Op vrijdagochtend 26 januari 2024 organiseren wij ook een junior college voor basisscholen, zodat je samen met klasgenootjes onze school kan ontdekken. Informeer bij jouw basisschool of zij hieraan gaan deelnemen.

Diever ✨

Het junior college voor basisschoolleerlingen uit Diever e.o. heeft plaatsgevonden op 13 november. Op 27 november staat het volgende junior college gepland.

Basisscholen hebben zich hiervoor opgegeven. Vraag hierover bij jouw eigen school.

Ontdek of Stad & Esch de plek is voor jou!

Wij heten jou en je ouder(s)/verzorger(s) welkom in ons Stad & Esch Park! Een plek waar je jouw eigen pad kan volgen of kan verdwalen, waar nieuwsgierigheid in de lucht hangt en waar je gaat ontdekken of Stad & Esch de school is die bij jou past.

Voor onze open dagen hoef jij je niet aan te melden. Wij wensen je alvast heel veel kijk-, doe- en luisterplezier! 🙋🏽‍♀️

Open dagen

Meppel

📅 Vrijdag 26 januari 2024
🕐 14.30 – 17.00 & 18.00 – 20.30 uur
📍 Stad & Esch Meppel, Ezingerweg 51, 52, 54 & 55
(Lyceum incl. de vrijeschoolleerroute, Beroepencollege, Praktijkschool & Eigen Weg)

Diever

📅 Vrijdag 2 februari 2024
🕐 15.00 – 17.00 & 19.00 – 21.00 uur
📍 Stad & Esch Diever, Westeres 7

Informatieavonden

Graag informeren wij u, als ouders/verzorgers, over het onderwijs op Stad & Esch tijdens een van onze informatieavonden!

Op sommige basisscholen komen onze relatiebeheerders langs om een voorlichting te geven, informeer hierover bij de leerkracht groep 8. Komen wij niet op uw basisschool of bent u die dag niet in de gelegenheid? Kom dan langs op Stad & Esch!

Meppel

📅 Woensdag 29 november 2024
🕐 19.00 uur
📍 Stad & Esch Meppel, Ezingerweg 51 & 52
(Lyceum incl. de vrijeschoolleerroute & Beroepencollege)

Meld u uiterlijk voor 24 november aan via onderstaande knop!

Diever

📅 Dinsdag 21 november
🕐 19.00 uur
📍 Stad & Esch Diever, Westeres 7

Voor de informatieavond in Diever hoeft u zich niet aan te melden.

Menu