Kom 23 en 24 september en ‘kijk je ogen uit’ op Stad & Esch!

Op zaterdag 23 en zondag 24 september kan iedereen zijn/haar ogen uitkijken tijdens ‘kijk je ogen uit’ (KJOU), het kunstevenement op Stad & Esch. Zintuigen worden geprikkeld en bezoekers zullen worden verrast door de overvloed aan talent en creativiteit.

Ons Hart van Ezinge is dit weekend het decor van het kunstevenement KJOU. Een evenement waar talent gevierd wordt en inspiratie en expressie centraal staan. Dit evenement biedt onze leerlingen niet alleen de kans om hun talent en creativiteit te delen met het publiek, maar is ook een gelegenheid om kunst en cultuur te omarmen en te waarderen in al zijn prachtige vormen!

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 23 of zondag 24 september tussen 12.00 en 17.00 uur in het Hart van Ezinge aan de Ezingerweg 51-52 in Meppel. Tot dan!

Menu