(Online) informatieavonden voor ouders/verzorgers van groep 8-leerlingen

Heeft uw zoon of dochter nog geen keuze kunnen maken voor een middelbare school? Tijdens onze (online) informatieavonden geven wij veel informatie over het onderwijsaanbod op onze school en geven onze relatiebeheerders antwoord op al uw vragen. Noteer onderstaande data alvast in uw agenda.

Online informatieavond Meppel

Op 19 januari bieden wij een online informatieavond via Teams aan voor alle deelscholen op de locatie Meppel. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. De link naar deze vergadering verschijnt t.z.t. op deze pagina.

Fysieke informatieavonden

In overleg met sommige basisscholen komt de relatiebeheerder langs op de basisschool zelf. Informeer hierover bij uw school. Daarnaast organiseren wij in januari en februari op de volgende data ook fysieke informatieavonden op Stad & Esch:

  • 24 januari fysieke informatieavond op locatie Diever
  • 23 februari fysieke informatieavond op locatie Meppel

Hierover volgt t.z.t. meer informatie!

Menu