De zomervakantie is alweer bijna ten einde. We hopen dat iedereen ervan heeft genoten en weer volledig is opgeladen voor het nieuwe schooljaar 2022-2023. Op dinsdag 30 augustus verwelkomen we onze leerlingen weer en gaan we er met z’n allen vol goede moed en enthousiasme tegenaan!

Hoe laat wordt mijn zoon/dochter dinsdag verwacht?

Alle ouders/verzorgers van nieuwe brugklasleerlingen hebben per post een brief ontvangen. Hierin staat alle informatie over de start van het nieuwe schooljaar en dus ook hoe laat zij waar worden verwacht. Ouders/verzorgers van leerlingen uit de klassen 2 t/m 6 hebben hierover een brief via de app of per mail ontvangen.

Alle uitgaande brieven zijn ook altijd terug te vinden via Uitgaande post op onze schoolwiki.

Roosters

De roosters van onze leerlingen staan vanaf vrijdag 26 augustus online. Via deze link kunt u direct inloggen met de inloggegevens van het schoolaccount van uw zoon/dochter. Deze link isĀ  ook te vinden onder ‘Rooster’ in het rechter zij-menu op de homepage van onze website. Sinds dit schooljaar werken we met het roosterprogramma Zermelo, maar vanaf volgende week is het rooster (ook) in te zien in Magister.

Stad & Esch App

Wij communiceren vrijwel alles via onze app*. Nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers zijn per mail uitgenodigd, zodat zij gebruik kunnen maken van onze Stad & Esch App. Tijdens de start van het nieuwe schooljaar wordt hierover meer informatie gegeven (mondeling/per post).

Om alvast wegwijs te maken, antwoord te vinden op vragen en/of problemen op te lossen verwijzen wij gebruikers naar het Support Center. Naast antwoorden zijn hier ook allerlei tutorials te vinden voor een vliegende start!

*Ouders/verzorgers die geen app willen of kunnen gebruiken, ontvangen informatie per mail.

We wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe!

Menu