Voorlichtingsavonden ouders/verzorgers groep 8

Gaat uw zoon of dochter volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs? Dan nodigen wij u van harte uit om onze voorlichtingen bij te wonen.  Hieronder vindt u alle informatie over de voorlichtingsmomenten.

Voorlichting (op uw basisschool)

Helaas konden onze relatiebeheerders ook dit jaar geen fysieke voorlichtingen geven op de basisscholen uit onze regio. Daarom hebben zij in november, december (2021) en januari (2022) online voorlichtingen gegeven over onze deelscholen Beroepencollege, Lyceum en Diever. Voor de laatste deelschool staat nog een extra online voorlichting gepland.

Extra online voorlichting

Diever

Kon u in november ’21 niet online aanschuiven voor de voorlichtingen van onze deelschool Diever? Bezoek dan de digitale voorlichting op 20 januari om 19.30 uur.

Wanneer u op de knop klikt, wordt u automatisch doorgelinkt naar Teams. Klik van daaruit op de knop ‘Nu deelnemen’ om de voorlichting online bij te wonen.

Schoolrichtingen per deelschool

Beroepencollege: lwoo, vmbo basis & vmbo kader & theoretische leerweg (tl/mbo)
Lyceum: theoretische leerweg (tl/havo), havo, atheneum, vwo+ & gymnasium
Onderbouw Diever: lwoo, vmbo basis & vmbo kader, theoretische leerweg (tl), havo & atheneum

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten voor (ouders/verzorgers van) groep 8 leerlingen? Houd dan onze speciaal voor groep 8 pagina in de gaten.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Menu