Voorlichtingsavonden ouders/verzorgers groep 8

Gaat uw zoon of dochter volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs? Dan nodigen wij u van harte uit om onze voorlichtingen bij te wonen.  Hieronder vindt u alle informatie over de voorlichtingsmomenten.

Voorlichting op uw basisschool

Vanaf november starten wij met onze voorlichtingen op basisscholen. Tijdens deze voorlichtingen vertellen onze relatiebeheerders u alles over het onderwijs op Stad & Esch en beantwoorden graag uw vragen.

Helaas hebben we, vanwege de aangescherpte maatregelen, moeten besluiten dat de voorlichtingen tussen 15 november en 4 december niet fysiek door kunnen gaan.

Wilt u weten of en wanneer er voorlichting wordt gegeven op uw basisschool? Dan kunt u het beste contact opnemen met de leerkracht van uw zoon of dochter.

Schoolrichtingen per deelschool

Onderbouw Diever: lwoo, vmbo basis & vmbo kader, theoretische leerweg (tl), havo & atheneum
Beroepencollege: lwoo, vmbo basis & vmbo kader & theoretische leerweg (tl/mbo)
Lyceum: theoretische leerweg (tl/havo), havo, atheneum, vwo+ & gymnasium

Online voorlichting

Diever

Wilt u een voorlichting bijwonen van onze deelschool Diever? Dan kunt u op dinsdag 30 november om 19.30 uur online aanschuiven.

Wanneer u op bovenstaande knop klikt, wordt u automatisch doorgelinkt naar Teams. Klik van daaruit op de knop ‘Nu deelnemen’ om de voorlichting online bij te wonen.

Meppel

Voor onze deelscholen Beroepencollege en Lyceum organiseren wij op woensdag 1 december en woensdag 12 januari om 19.30 uur ook online voorlichtingen.

Wanneer u op bovenstaande knop klikt, wordt u automatisch doorgelinkt naar Teams. Klik van daaruit op de knop ‘Nu deelnemen’ om de voorlichting online bij te wonen.

Blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten voor (ouders/verzorgers van) groep 8 leerlingen? Houd dan onze speciaal voor groep 8 pagina in de gaten.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Menu