Welkom terug! Informatie start schooljaar 2021-2022

De zomervakantie is alweer bijna ten einde. We hopen dat iedereen ervan heeft genoten en weer volledig is opgeladen voor het nieuwe schooljaar 2021-2022. Op dinsdag 24 augustus verwelkomen we onze leerlingen weer en gaan we er met z’n allen vol goede moed en enthousiasme tegenaan!

Hoe laat wordt mijn zoon/dochter dinsdag verwacht?

Alle ouders/verzorgers van nieuwe brugklasleerlingen ontvangen per post een brief. Hierin staat informatie over de start van het nieuwe schooljaar en dus ook hoe laat zij waar worden verwacht. Ouders/verzorgers van leerlingen uit de klassen 2 t/m 6 ontvangen hierover een brief via de app of per mail.

Alle uitgaande brieven zijn ook altijd terug te vinden via Uitgaande post op onze Schoolwiki.

Onze nieuwe brugklasleerlingen worden op onderstaande tijden en locaties verwacht:
Lyceum

havo, atheneum, vwo & vwo+/gymnasium: 08.55 uur in de aula van het Lyceum
theoretische leerweg (tl): 09.00 uur in de aula van het Lyceum

Beroepencollege

vmbo basis/kader (lwoo): 08.30 uur in de aula van het Beroepencollege

Praktijkschool

09.00 uur, via de ingang van de Praktijkschool

Diever

09.00 uur, via de ingang van onze locatie Diever

Eigen weg

08.15 uur, op onze deelschool Eigen weg

Onze bezoekadressen zijn te vinden via de contactpagina.

Roosters

De roosters van onze leerlingen staan vanaf vrijdag 20 augustus online. Via deze link kunt u direct inloggen. Deze link is  ook te vinden onder ‘Rooster’ in het rechter zij-menu op de homepage van onze website.

Stad & Esch App

Wij communiceren vrijwel alles via onze app*. Nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers zijn per mail uitgenodigd, zodat zij gebruik kunnen maken van onze Stad & Esch App. Tijdens de start van het nieuwe schooljaar wordt hierover meer informatie gegeven (mondeling/per post).

Om alvast wegwijs te maken, antwoord te vinden op vragen en/of problemen op te lossen verwijzen wij gebruikers naar het Support Center. Naast antwoorden zijn hier ook allerlei tutorials te vinden voor een vliegende start!

*Ouders/verzorgers die geen app willen of kunnen gebruiken, ontvangen informatie per mail.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

Het is heel fijn dat wij onze deuren weer volledig mogen openen, maar we houden het coronavirus natuurlijk graag buiten de deur. Daarom houden we ons nog steeds aan maatregelen. Leerlingen en hun ouders/verzorgers ontvangen een brief welke coronamaatregelen bij Stad & Esch na de zomervakantie van toepassing zijn. Ouders/verzorgers van nieuwe brugklasleerlingen ontvangen deze per post. Ouders/verzorgers van leerlingen uit de klassen 2 t/m 6 ontvangen de brief digitaal.

Op onze schoolwiki vindt u ook de nodige informatie over onze coronamaatregelen.

We wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe!

Menu