stad & esch & kennismaken op 16 juni 2021

Kennismakingsdag 2021

Op woensdag 16 juni 2021 verwelkomen wij al onze nieuwe leerlingen tijdens de kennismakingsdag. Op deze dag komen zij alles te weten over Stad & Esch en het nieuwe schooljaar. De uitnodigingen en brieven worden in week 23 op de bus gedaan en vallen net voor of in het weekend op de mat!

In de uitnodiging voor nieuwe leerlingen staat precies waar en wanneer zij op 16 juni worden verwacht, of zij iets mee moeten nemen deze dag én wordt er gedeeld in welke klas zij zitten. De ouder(s)/verzorger(s) ontvangen een brief met daarin alle benodigde informatie.

Zoomlinks kennismakingsavond ouders

Op woensdag 16 juni om 19.30 uur zijn de online kennismakingsavonden voor ouders/verzorgers. Tijdens deze kennismaking leert u de mentor(en) kennen van uw kind(eren) en vertellen zij u alles over het nieuwe schooljaar en wat u allemaal kunt verwachten.

In de brief die u ontvangt/heeft ontvangen staat alle informatie over deze kennismakingsavond, waaronder de zoomlink en het bijbehorende meeting ID en password* waarmee u deel kunt nemen. Hieronder staan de zoomlinks ook op een rij, zodat u rechtstreeks in kunt loggen.

*Vanwege de veiligheid worden de meeting ID’s en passwords niet gedeeld op onze website.

Diever

VSO Meppel

Praktijkschool

Beroepencollege

Lyceum

Vragen?

Heeft u vragen over de kennismaking? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Of stuur een mail naar de leerlingcoördinator(en) van uw kind(eren).

Wij wensen zowel onze nieuwe leerlingen als hun ouder(s)/verzorger(s) ontzettend veel plezier tijdens de kennismakingsbijeenkomsten en een fantastische tijd op Stad & Esch!
Menu