Voorlichtingsavonden ouders/verzorgers groep 8

Voorlichtingsavonden 2020 – 2021

Dit schooljaar vinden de voorlichtingsmomenten voor ouders/verzorgers van groep 8-leerlingen op afstand, online plaats via zoom. Wanneer uw basisschool geen voorlichtingsavonden aanbiedt waaraan Stad & Esch deelneemt of wanneer het moment u niet schikt, kunt u deelnemen aan de open sessies. U hoeft hiervoor niks te installeren. Zodra u de zoomlink heeft ontvangen en deze aanklikt, kunt u deelnemen aan de voorlichting.

Diever
De online voorlichtingsavonden voor Stad & Esch Diever vinden plaats op dinsdag 24 november, woensdag 25 november en dinsdag 1 december van 19.00 tot 20.00 uur. Wilt u deelnemen, maar heeft u via de basisschool geen brief ontvangen? Dan kan dat via onderstaande links.

Dinsdag 24 november | 19.00 uur
Klik hier om direct deel te nemen aan de zoommeeting

Woensdag 25 november | 19.00 uur
Klik hier om direct deel te nemen aan de zoommeeting

Dinsdag 1 december | 19.00 uur
Klik hier om direct deel te nemen aan de zoommeeting

Heeft u vragen over de online voorlichtingsavonden Diever? Stuur dan een mail via deze link of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingdiever@stadenesch.nl.

Meppel
Stad & Esch Meppel organiseert op maandag 30 november, dinsdag 1 december, woensdag 2 december en donderdag 3 december online voorlichtingen over het Beroepencollege (vmbo: basis, kader en tl) en het Lyceum (tl, havo, atheneum, vwo+ en gymnasium). De voorlichting over onze tl zit in beide presentaties.

Op maandag 7 december worden er voorlichtingen gegeven over de Praktijkschool en VSO Meppel. Ouders/verzorgers kunnen zich intekenen via onderstaande links.

Maandag 30 november | 19.00 uur
Klik hier om u in te tekenen voor het Beroepencollege. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingbc.maandag@stadenesch.nl.
Klik hier om u in te tekenen voor het Lyceum. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingly.maandag@stadenesch.nl

Dinsdag 1 december | 19.00 uur
Klik hier om u in te tekenen voor het Beroepencollege. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingbc.dinsdag@stadenesch.nl
Klik hier om u in te tekenen voor het Lyceum. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingly.dinsdag@stadenesch.nl

Woensdag 2 december | 19.00 uur
Klik hier om u in te tekenen voor het Beroepencollege. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingbc.woensdag@stadenesch.nl
Klik hier om u in te tekenen voor het Lyceum. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingly.woensdag@stadenesch.nl

Donderdag 3 december | 19.00 uur
Klik hier om u in te tekenen voor het Beroepencollege. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingbc.donderdag@stadenesch.nl
Klik hier om u in te tekenen voor het Lyceum. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingly.donderdag@stadenesch.nl

Maandag 7 december | 19.00 uur
Klik hier om u in te tekenen voor de Praktijkschool. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingpraktijkschool@stadenesch.nl
Klik hier om u in te tekenen voor VSO Meppel. Of stuur handmatig een mail naar: voorlichtingvso@stadenesch.nl

Deze voorlichtingen zijn vooral bedoeld voor ouders/verzorgers. Uw kind kan op een ander moment kennismaken met onze school. Via de basisscholen en onze website houden we u op de hoogte van de voorlichtingsmogelijkheden.

Onze nieuwe brochure wordt via basisscholen in Meppel, Diever e.o. verspreid.

Menu